Kedves Olvasóink!

Úgy érzem egy pár sort még mindenképp írnom kell nektek a facebook oldalunk megszűnésével kapcsolatban. Első körben nagyon „örülök” annak, hogy ilyen sokan fejeztétek ki sajnálatotokat a bejelentést követően de nem gondolom, hogy ezt tragédiaként kellene megélnünk. Mint azt már korábban is leírtam nem szűnik meg a viharvadászok csapat tevékenysége, továbbra is a viharok nyomában leszünk, a www.viharvadaszok.hu weboldalon folyamatosan elérhető lesz a legfrissebb tartalom.


Hogy miért ez a változás?


Több dolog is közrejátszott abban, hogy a FB oldal megszüntetése mellett döntöttem. Tisztában vagyok azzal, hogy a mai világban szinte mindenki rendelkezik FB fiókkal, emiatt könnyebben és egyszerűbben jut el hozzátok a tartalom. Ellenben a sok pozitív tulajdonság mellett negatív oldalai is vannak a FB oldalak használatának (ezt nem szeretném kivesézni) ami éppen elég volt ahhoz, hogy ezen döntés megszülessen.
Az egy évvel ezelőtt elindult wordpress alapú oldalunk egy nagyon komplex, a mi tevékenységünket teljes mértékben kiszolgáló weboldal motor. Olyan funkciókat tartalmaz ami egyértelműen több számunkra mint a facebook által nyújtott lehetőségek. Két „oldalt” pedig teljesen felesleges fenntartani hiszen többlet munkával jár, és nem is igazán van erre kapacitásunk.
A másik ok ami miatt úgymond muszáj a facebook oldalunkat megszüntetni, hogy én is szeretnék kilépni a közösségi oldalak világából, úgy érzem elég időt töltöttem már el a „kék mátrix” bűvöletében. Több idő, több élmény, igaz nem kapok majd annyi születésnapi köszöntést mint a régi időkben! 🙂


Nincs más teendőtök csak valamilyen böngésző segítségével megnyitni weboldalunkat, egy regisztrációt követően (persze nem kötelező) akár e-mailben is értesülhettek legfrissebb bejegyzéseinkről. Annyit elöljáróban elárulhatok, hogy a következő időszakban kiemelt szerephez jutnak a látványos time-lapse látványelemek, és a természet rovatunkat (állatvilág, növényvilág, gombák, tájképek) is folyamatosan frissíteni fogjuk. A tudomány rovatunkat is szeretném végre helyre pakolni, a képeken megjelenő gigantikus vízjeleket mielőbb eltávolítani.:) Sok-sok tennivaló van még előttünk de a weboldallal kapcsolatos informatikai dolgokat egyedül végzem, nem tudom felvenni a harcot (bár nem is ez a cél) egy időképet kiszolgáló csapat hatékonyságával.


Nagyon köszönjük az eddigi támogatást, boldogok vagyunk, hogy sok ember van még közöttünk aki felnéz az égre, észre veszi a természet szépségeit, megáll és megbámul egy sokszor jelentéktelennek tűnő levelet vagy fűszálat! Nem kell ahhoz másik kontinensre utazni, hogy csodaszép dolgokat lássunk…a csoda ott van az erdőben, a réten, egy aprócska pocsolyában, és persze a fejünk felett csak nyitott szemmel kell járnunk!

Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk Mindenkinek!

Megértéseteket és támogatásotokat megköszönve, tisztelettel:
Lőrincz Norbert

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük